12. Als je kijkt, hoe je keek , zie je wat je zag

Sprekers:Tanja Zuijderwijk en Tamara Agatz Hogeschool Rotterdam 

Of het nu gaat om een werkomgeving of een buitenomgeving, als je er naar kijkt zoals je altijd hebt gedaan, blijf je zien wat je altijd al hebt gezien. Maar de manier waarop je naar zaken kijkt veranderen is niet zo gemakkelijk. In hun sessie nemen Tamara en Tanja je mee in de wereld van observeren en de invloed van 'plinten' van de gebouwen in het gebied. Ze laten zien hoe je op een andere manier kunt kijken naar gebouwen en bijbehorende gebieden. Ga de uitdaging aan en ervaar hoe de dynamiek verandert als je menselijke gebouwen en gebieden creëert. In de sessie leer je met eigen ogen te kijken naar de omgeving, een techniek die jij direct kunt toepassen in je dagelijkse werk.

 

13. Werkgeluk: kun je dat leren? 

Sprekers:Thea Wagenaar, Corporate talent manager, werkgelukdeskundige
Brigitte Silvis, coördinator opleidingen Gom Academie, trainer hospitality, werkgelukdeskundige

Werkgeluk is een continu proces en is niet met een workshop geleerd. Werkgeluk is bovendien sterk persoonlijk: het betekent voor ieder individu iets anders. Maar kleine stappen kunnen wel al een grote impact hebben. Tijdens deze kennissessie leer je van twee werkgelukdeskundigen welke stappen dit zijn. 

  • Happy people make happy people
  • Werkgeluk versus werktevredenheid
  • Wat heb ik nodig om werkgeluk te ervaren en wat kan ik daaraan doen?
  • Kleine stappen kunnen een grote impact maken
  • Hoe start je met werken aan werkgeluk?

14. Let’s talk about the future! 

Spreker: Karoline de Koning

Trendmatcher Karoline de Koning neemt je mee in hoe je zelf trends en ontwikkelingen kan ontdekken. Want het is leuk om naar een sessie te gaan en te horen welke trends er zijn, maar het is nog veel effectiever om zélf te weten hoe je trends kan spotten… En natuurlijk duiken we ook in de trends van 2020! Karoline kijkt er naar uit om samen met jou hét FM van de toekomst te creëren!

15. The ISS Innovation Pyramid; Done with the Innovation Theater? Ready to make real impact!

Sprekers: Douwe Driehuis en Marjolijn Jansen

Je wordt tegenwoordig doodgegooid met hackathons, design thinking workshops, en start-up pitches. Gave events om aan mee te doen. Maar wat is het uiteindelijke doel? Echte resultaten blijven vaak uit... Douwe Driehuis en Marjolijn Jansen leggen aan de hand van de ISS Innovation Pyramid uit wat de beste uitgangspunten zijn om je innovaties wel echt te laten slagen.

Spotlight sessie

Voor één van onze kennissessies zijn wij op zoek naar een young professional die onlangs een gaaf facilitair project heeft afgerond! Zou jij het leuk vinden om tijdens dit event alles te vertellen over de succes- en faalfactoren van dit project en wil je hier andere young professionals mee inspireren? Meld je nu aan via marinkevandongen@vakmedianet.nl en wie weet ben jij één van onze sprekers tijdens dit event!

 

Er komen nog kennissessies bij, hou deze pagina in de gaten voor updates!