Datum & locatie

Donderdag 14 april 2022
 

Locatie
De Doelen Rotterdam
Willem Burger Zaal
Kruisplein 40
3012 CL Rotterdam

Klik hier voor informatie over de locatie.

 

Tarieven

  • Primaire doelgroep (Young professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring, werkzaam of gedetacheerd bij opdrachtgevers)
    Reguliere prijs: € 115,-
    Kom met een collega: € 99 p.p. (van dezelfde organisatie)
  • Secundaire doelgroep* (Werkzaam aan de FM-advieskant)
    Prijs commercieel ticket: € 349,-

* De organisatie behoudt zich het recht om inschrijvingen te annuleren of - na overleg - aan te passen als personen buiten de gekozen doelgroep vallen.
 

Deze dag is bestemd voor:

FM-professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring. Je ontmoet ongeveer 200 young professionals. Ook afstuderende studenten óf net afgestudeerden van facilitair management, hotelschool of een relevante facility studie zijn van harte welkom.

 

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kan tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je jezelf binnen twee weken voor aanvang af, of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. Je kan bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kan je doorgeven via Klantenservice@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kan je doorgeven via Klantenservice@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Organisatie
Facility Matters 2022 wordt georganiseerd Facto, onderdeel van VMN media