Keynote

 

Arjen Banach

Topspreker

Arjen Banach is een getalenteerde en veelgevraagd topspreker en dagvoorzitter op het gebied van verandering, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Onlangs werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers in Nederland. Met zijn podcast ‘Energie aan het Werk’ en zijn artikelen doet hij onderzoek bij de meest opvallende bedrijven in Nederland en spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur. Allemaal om duidelijk te maken hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd.

 

Dagvoorzitter

 

Tiko Smetsers

Directeur | Arrange Interim 

Tiko Smetsers (34 jaar) is Directeur bij Arrange Interim en tevens actief in de politiek. Een jonge, energieke en nieuwsgierige professional met een ruime kennis van Facility Management. In het werkveld zet hij zijn analytisch vermogen om in creatieve oplossingen en legt hij daarbij sterke verbindingen tussen mensen. Tiko spreekt regelmatig voor grote groepen en krijgt vaak de lachers op zijn hand. Als dagvoorzitter zal hij de deelnemers op een leuke manier meenemen door het programma en zorgen voor een inspirerend verhaal.

 

FM Talks

 

Wanda Koelewijn

Site Manager | Justitieel Complex Schiphol

Als professional op het gebied van facilitaire zaken heeft Wanda Koelewijn in het verleden al veel verschillende facilitaire interim opdrachten gedaan voor diverse bedrijven als Booking.com, KPMG en De Nationale Nederlanden. 

 

Kennissessies

 

Nathalie Verhaagh

Manager Werkgeluk & Ontwikkeling | Arrange Interim

Nathalie Verhaagh (30 jaar) is Hoofd Werkgeluk & Ontwikkeling bij Arrange Interim. Vanuit haar functie heeft zij veel ervaring met young professionals en welke uitdagingen en ontwikkelingen een belangrijke rol spelen in hun leven. Ook in het verleden heeft zij altijd aan de HR kant van de organisatie gestaan, dichtbij de medewerkers. 

Richard van der Put

Trainer | Mind Elevators

Richard is een energieke en ambitieuze trainer die gelooft in het succes door persoonlijke ontwikkeling. Zijn eigen leven was lange tijd zeer hectisch door het jongleren van verschillende projecten, maar dankzij hulp van topexperts heeft hij methodes die hem rust en overzicht geven. Leer met hem mee wat jij kunt gebruiken in jouw leven.

Farah Coppola

Oprichter & trainer | Mind Elevators

Farah Coppola is oprichter van Mind Elevators en heeft een heldere missie: dé plek creëren waar Young Professionals connecten, leren en groeien van en met elkaar. Farah heeft een achtergrond in Public Affairs en Communicatie. Ze gelooft dat er in elke presentatie een boeiend verhaal zit en met haar liefde voor storytelling weet zij dit te achterhalen.