Arrange Interim stelt talentvolle, enthousiaste professionals in staat om uitdagende opdrachten uit te voeren bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Hierbij staat ontwikkeling van de professional in de breedste zin centraal: door opleiding, coaching, ontwikkeltrajecten en natuurlijk de tofste opdrachten.

Facilicom Group is een familiebedrijf, echt Nederlands van oorsprong. Met meer dan 32.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening en in zorg en welzijn laat Facilicom Group zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd. Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, kun je mensen laten groeien. En als mensen bloeien, groeit de organisatie mee. We doen dit door ons samen met onze klanten te verdiepen in hun strategische doelen en dit te vertalen naar de facilitaire dienstverlening. Met als missie: gebouwen beter én mensen blijer maken.

Jong talent zien we bij HEYDAY als ons belangrijkste kapitaal om continu te blijven vernieuwen. Daarom bieden we Young Professionals veel ruimte om zich te ontwikkelen. Het werken met jonge mensen levert veel innovatieve ideeën op, die we vervolgens kunnen inzetten in ons werkveld. Bovendien behoren onze gesprekspartners steeds vaker zelf tot de nieuwe generatie.

 

Een schone en gastvrije werkomgeving verhoogt de creativiteit en productiviteit van uw mensen. Atir is ruim 30 jaar adviespartner voor visieontwikkeling en realisatie van uw schoonmaakdienstverlening en facilitaire diensten. Onze adviseurs helpen organisaties om de juiste keuzes te maken op gebied van samenwerkingsvorm en contractpartners. 

Ilse Donkervoort, adviseur Atir:

'De dynamiek van ons bedrijf en onze werkzaamheden geeft mij iedere dag energie: geen dag is hetzelfde, wisselende werkplekken, verschillende werkzaamheden en opdrachtgevers. Het mooiste aan mijn werk is om projecten op maat te maken voor onze opdrachtgevers om zo hun verwachtingen te overtreffen. Ook dat geeft mij energie!'

Onder het motto ‘Scherp op Schoon’ is CSU met diverse vestigingen en 14.000 mensen een Nederlandse top 3 speler in schoonmaak. CSU heeft een professioneel mensenbeleid dat erop is gericht medewerkers te vinden, gezond te houden en vooral te behouden. Persoonlijke aandacht en respect zijn daarbij de sleutelwoorden.

Medewerkers ontwikkelen staat bij CSU hoog in het vaandel. Daarom blijven we altijd in gesprek met elke medewerker. We werken niet met vast omlijnde loopbaanpaden. Elke medewerker heeft immers andere ambities en talenten. Om daar zo goed mogelijk op aan te kunnen sluiten, is maatwerk nodig. En een open cultuur om dit bespreekbaar te maken. Op deze manier zorgen we ervoor dat medewerkers zich prettig voelen in hun baan: nu en in de toekomst.

Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen onze organisatie: binnen een businessunit, maar ook van een businessunit naar het hoofdkantoor. Heb jij de ambitie en drive? Dan biedt CSU jou de mogelijkheden!

Foodservice & hospitality zorgen voor aantrekkelijke ontmoetingsplaatsten. Met een onderscheidend concept vol hospitality, retail en services maken onze opdrachtgevers het verschil in beleving voor mensen. Wij zijn succesvol als ons werk resulteert in een evenwichtig concept. We zoeken met passie de optimale balans tussen inspirerende en renderende concepten. Altijd met een duidelijke eigen karakter dat past bij het DNA van de opdrachtgever. 

Anne van Muijen, adviseur HTC Advies:

'De wereld van eten & drinken verandert zo snel: de dynamische foodservice branche in combinatie met de diversiteit qua projecten en samen met onze opdrachtgevers zoeken naar de beste oplossingen om een organisatie 'future proof' te maken zijn factoren die mij iedere dag weer opnieuw energie geven!

NESCAFÉ begrijpt dat goede koffie belangrijk is voor uw mensen, net zoals uw mensen belangrijk zijn voor uw onderneming. NESCAFÉ is de partner van werkend Nederland en levert al tientallen jaren koffieconcepten aan bedrijven en instellingen in tal van branches. Door het diverse aanbod zit er voor iedereen wat bij, of je voorkeur uitgaat naar een snelle kop instantkoffie of naar een heerlijke vers gebrande kop bonenkoffie van barista niveau. Voor elke koffiebehoefte heeft NESCAFÉ een passende oplossing. Wij bieden service op maat, duurzame koffie en een brede range aan betrouwbare koffiemachines.

TOPdesk is twintig jaar geleden opgericht in Delft door twee studenten die een verschil wilden maken. Hun doel was om anderen te helpen met het verbeteren van hun dienstverlening – met software die simpel en eenvoudig is in gebruik. Inmiddels is het bedrijf gegroeid: van twee werknemers naar zevenhonderd, van een klein kantoor naar vestigingen in tien landen. We zijn een groeiende organisatie en bieden veel bijbanen, stages en startersbanen voor leuke, slimme hoogopgeleide starters en young professionals. Daarnaast is er bij TOPdesk een open bedrijfscultuur, waarin leergierigheid en werkplezier een belangrijke rol spelen. Benieuwd geworden? Lees hier verder!

VFM Facility Experts is een facilitair adviesbureau met een sterk totaalconcept van consultancy, audits, interim management en recruitment. Sinds onze oprichting in 1998 adviseren en ondersteunen wij organisaties bij het inkopen, organiseren en beheren van hun facilitaire organisatie. Met 60 toegewijde facility consultants, projectleiders en interim managers geven wij facilitair advies aan opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk. 

Yask is al bijna 30 jaar niet weg te denken uit de Nederlandse facility management markt. We leveren oplossingen op het gebied van Integrated Facility Management, Facility Services, Projectmanagement en Facilitair advies. We willen een actieve bijdrage leveren aan vitale en blije mensen in een duurzame werkomgeving die zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. RETURN ON FACILITY noemen we dat bij Yask. Dit doen we dagelijks met ruim 600 medewerkers voor uiteenlopende organisaties in de financiële- en IT dienstverlening, zorg, overheid, industrie, energie en luchtvaartbranche. Yask is onderdeel van familiebedrijf Vebego, horend bij de top 3 grootste dienstverleners van Nederland.