ArrangeGroup is een facilitaire dienstverlener met een duidelijke missie: werk en omgeving beter en leuker maken! Al ruim twintig jaar zijn wij een gevestigde naam binnen het facilitaire werkveld. In 2021 zijn wij zelfs uitgeroepen tot beste facilitaire dienstverlener van Nederland.  Met meer dan 225 enthousiaste Arrangers beschikken wij over veel kennis en ervaring. Hiermee helpen wij organisaties om zich verder te ontwikkelen op het gebied van facility management. 
 
Wij zijn een dynamische en platte organisatie waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Door middel van onze Arrange Academy kunnen Arrangers bijvoorbeeld zelf regie nemen op hun eigen ontwikkeling. Ook verbinding en vitaliteit staan bij ons centraal en dit zie je terug in onze fijne werkomgeving. Samen maken wij het verschil!

Facilicom Group is een familiebedrijf, echt Nederlands van oorsprong. Met meer dan 32.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening en in zorg en welzijn laat Facilicom Group zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

HEYDAY Facility Management levert kennis, management en capaciteit voor het ontwikkelen van de werkomgeving van kleine en grote ondernemingen. Sinds 2002 helpt HEYDAY organisaties bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening, hospitality dienstverlening, werkplekinrichting en huisvesting – van tijdelijke ondersteuning en advies tot conceptontwikkeling en integrale oplossingen. Naast het handelsmerk operational excellence zijn mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee HEYDAY het verschil maakt, vandaag én morgen. Jong talent ziet HEYDAY als het belangrijkste kapitaal om continu te blijven vernieuwen. Daarom bieden ze Young Professionals veel ruimte om zich te (blijven) ontwikkelen binnen de organisatie, onder meer in de vorm van een traineeship. 

 

ISS is één van de grootste dienstverleners in workplace experience en facility management.  ISS Facility Services heeft zich in Nederland de afgelopen jaren ontwikkeld naar een IFM-dienstverlener, die ernaar streeft om zoveel mogelijk self-delivery dienstverlening te bieden. ISS is onderdeel van een wereldwijd netwerk dat in meer dan 45 landen actief is en in staat is om op zowel global als lokaal niveau dienstverlening te leveren. 
De focus van ISS ligt op integrale contracten waar zij hun key-accountstructuur op kunnen toepassen Ook de komende jaren zal de focus hierop blijven liggen. Hierbij richten zij zich met name op vier marktsegmenten: Food & Beverage, Business Services & IT, Industry & Manufacturing en Public Services & Transport. Daarnaast verlegt ISS haar focus steeds meer naar waardetoevoeging, waarbij zij kijken hoe zij vanuit services kunnen bijdragen aan de strategische doelen van de klant. Wereldwijd zijn 400.000 medewerkers werkzaam voor ISS.

VFM Facility Experts is een facilitair adviesbureau met een sterk totaalconcept van consultancy, audits, interim management en recruitment. Sinds onze oprichting in 1998 adviseren en ondersteunen wij organisaties bij het inkopen, organiseren en beheren van hun facilitaire organisatie. Met 60 toegewijde facility consultants, projectleiders en interim managers geven wij facilitair advies aan opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk. 

CSU behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland en is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. Steeds meer organisaties kiezen voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang. De facilitaire wereld verandert snel. En ook de technologische en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen staan niet stil. Daarom innoveren we onze dienstverlening proactief. We kijken met een innovatieve blik naar onze positie op de markt, sociale componenten en onze organisatie. We innoveren op diverse terreinen, waaronder op technologisch vlak (met ons sensorensysteem BeSense), sociaal vlak (met Dar!n en onze circulaire kleding) en op het gebied van samenwerking (FM Coalitie). We investeren in het beste evenwicht tussen vakmanschap en technologische ontwikkelingen en nemen het voortouw in facilitaire samenwerking. Door de juiste samenwerking ontstaan immers de beste ideeën: innovatieve facilitaire oplossingen waar iedereen van profiteert.