Neem deel aan de Facility Matters Moonshot Area, ontrafel op unieke én ludieke manier pittige FM-vraagstukken. Weet jouw team op tijd oplossingen te bedenken voor de aangereikte casussen?

In de Moonshot Area werken deelnemers in teamverband aan verschillende challenges. Er worden verschillende fases van een innovatietraject doorlopen om tot een innovatieve oplossing te komen. Het draait om samenwerking en creativiteit. 

Aan het einde van de Moonshot presenteer je samen met jouw team jullie idee aan de jury, die bestaat uit FM professionals van toonaangevende bedrijven. De jury kiest de winnende Moonshot. Uiteraard staat hier een leuke prijs tegenover! 

De Moonshot Area is een onderdeel van de FM Garden en je kan je hiervoor inschrijven na aanmelding voor Facility Matters. 

 

"De term 'Moonshot Thinking' komt van Google X, de onderzoeksafdeling van Google, die als doel heeft ideeën uit te werken die 10 keer beter zijn dan wat al bestaat en die op het eerste gezicht onmogelijk lijken.

Hoe doe je dat? Niet door te sleutelen aan een bestaand businessmodel. Begin met een schone lei. Denk eerst in worst case scenario's: wat als bepaalde ontwikkelingen jouw bedrijf overbodig maken? Laat vervolgens je fantasie de vrije loop. Bedenk de wildste oplossingen, al zijn ze nog zo absurd. En dan: experimenteer op kleine schaal, faal en stuur bij.

Maar houd de stip op de horizon in het vizier: aim for the moon."