CSU behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland en is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. Steeds meer organisaties kiezen voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang. De facilitaire wereld verandert snel. En ook de technologische en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen staan niet stil. Daarom innoveren we onze dienstverlening proactief. We kijken met een innovatieve blik naar onze positie op de markt, sociale componenten en onze organisatie. We innoveren op diverse terreinen, waaronder op technologisch vlak (met ons sensorensysteem BeSense), sociaal vlak (met Dar!n en onze circulaire kleding) en op het gebied van samenwerking (FM Coalitie). We investeren in het beste evenwicht tussen vakmanschap en technologische ontwikkelingen en nemen het voortouw in facilitaire samenwerking. Door de juiste samenwerking ontstaan immers de beste ideeën: innovatieve facilitaire oplossingen waar iedereen van profiteert!!

Founding Partners

Arrange Interim stelt talentvolle, enthousiaste professionals in staat om uitdagende opdrachten uit te voeren bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Hierbij staat ontwikkeling van de professional in de breedste zin centraal: door opleiding, coaching, ontwikkeltrajecten en natuurlijk de tofste opdrachten.

Facilicom Group is een familiebedrijf, echt Nederlands van oorsprong. Met meer dan 32.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening en in zorg en welzijn laat Facilicom Group zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd. Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, kun je mensen laten groeien. En als mensen bloeien, groeit de organisatie mee. We doen dit door ons samen met onze klanten te verdiepen in hun strategische doelen en dit te vertalen naar de facilitaire dienstverlening. Met als missie: gebouwen beter én mensen blijer maken.

Jong talent zien we bij HEYDAY als ons belangrijkste kapitaal om continu te blijven vernieuwen. Daarom bieden we Young Professionals veel ruimte om zich te ontwikkelen. Het werken met jonge mensen levert veel innovatieve ideeën op, die we vervolgens kunnen inzetten in ons werkveld. Bovendien behoren onze gesprekspartners steeds vaker zelf tot de nieuwe generatie.

 

Al 30 jaar helpt Yask organisaties met het managen én verbeteren van de totale facilitaire organisatie. We leveren oplossingen op het gebied van Integrated Facility Management, Exploitatie en beheer, Facility Services, Huisvesting en Projectmanagement. Met betere resultaten, meer rendement en altijd met de ambitie om bij te dragen aan blije en gezonde mensen in een duurzame werkomgeving. Return on Facility noemen we dat bij Yask. Dit doen we dagelijks met ruim 600 medewerkers voor uiteenlopende organisaties in de financiële- en IT dienstverlening, zorg, overheid, industrie, energie en luchtvaartbranche. Yask is onderdeel van familiebedrijf Vebego, behorend tot de top 3 grootste dienstverleners van Nederland.