Waarom je er echt bij moet zijn:
 

Je volgt voor € 115,- het volledige programma. Kom je samen met een collega? Dan betaal je € 99,- per persoon. 

 

Keynote Ron Simpson van The Avocado Show:

 

Vlog Luna van Leeuwen en Anne Twilt: The office Clean up

 

Vlog Ilse Toonders: de invloed van persoonlijkheid op werkplekvoorkeuren

 

Vlog Rosanna Meeder: Culture Integrated workplace design

 

Vlog Richard van der Put - Moonwalk Through Live

 

Vlog Farah Coppola - Pitch Like A Champ

 

Reviews

 

"Bedankt voor het toffe event, waarbij ik kennis heb gemaakt met andere Young Professionals in het facilitaire werkveld!" 

"Dit event is een zeer unieke en leerzame ervaring om te netwerken met andere Young Professionals binnen FM. Van gesprekken op het innovatieplein tot de escape room, alles was tot in de puntjes verzorgd. Hartelijk dank aan de organisatie." 

"Het was een inspirerend event vol met verassingen!" 

"Mijn bezoek aan  Facility Matters was de hele OV reis vanuit Rotterdam zeker waard. Ik heb bevlogen mensen ontmoet die in het vakgebied hun waarde toevoegen. Hun visie en manier van kijken naar het vak heeft mij geïnspireerd. Jonge mensen maken de toekomst van het vak. Ik vond het heel leuk om er te zijn en in plaats van ingekakt te raken gedurende de dag dag bouwde ik energie op!" 

"Wat een inspirerende dag met allerlei innovatieve sessies en talks. Geleerd dat uit je comfortzone stappen, het omarmen van 'awkwardness' en beseffen dat je groter bent dan je denkt, kan bijdragen aan jouw eigen succes. Daarnaast veel nieuwe visies gezien op de bedrijfskundige inrichting van een organisatie en de 'juiste' omgang met de mensen die hierbinnen werken. Tot slot nog even dansend losgaan op muziek met een koptelefoon op ons hoofd; een mooie afsluiting waarin we opnieuw werden uitgedaagd om even los te laten wat anderen van je vinden, maar gewoon je gekke en unieke zelf te zijn."-